Musik

Sådan holder du en fed havefest derhjemme

Der er ikke noget bedre end en god havefest, hvor alle ens venner og måske endda ens naboer er inviteret. Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd til, hvordan du holder en fantastisk havefest derhjemme i baghaven. Læs med her hvis det er af interesse for dig.

Billig men god mad

Hvis du har inviteret rigtig mange mennesker hjem til dig selv til havefest, kan det hurtigt gå hen og blive ret dyrt – især hvis du selv planlægger at stå for al maden!

En lidt billigere måde at servicerer alle på er ved at grille. På en god weber q1200 grill kan man smide næsten hvad som helst og få det til at smage helt fantastisk. Leder du efter den billigste grill, så kan det betale sig at lave lidt research og sammenligne priser og muligheder på nettet.

De fleste mennesker kan godt lide grillmad og vil derfor heller ikke kny sig ved at få sådan noget mad serviceret til din havefest.

Du kan eventuelt også bede dine gæster om at tage lidt mad med selv, som der kan smides på grillen. På den måde kan folk selv tage hensyn til deres forskellige kostvaner og allergier – og du sparer selv en del penge ved ikke at være den eneste, der skal finansiere al maden til havefesten.

Masser af musik

Til en god havefest hører der også masser af musik med til. Det er utrolig sjovt at danse løs med bare tæer ude i baghaven, imens sommersolen går ned i baggrunden og musikken er høj!

Skru dog ikke så højt op for musikken er du helt glemmer, at du har naboer. Disse naboer har formentlig små børn og vil gerne have, at musikken stopper på et bestemt tidspunkt.

For at være en rigtig god nabo er det også en god ide at advare dine naboer om, at du afholder en havefest i en bestemt weekend. De fleste naboer kan være meget overbærende med høj musik, så længe de er lidt advarede omkring det.

Sådan holder du en fed havefest derhjemme
Sådan holder du en fed havefest derhjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.