Musik

3 tips til dig der vil lave dit eget band

Vil du gerne i gang med at lave dit eget band, men er du ikke sikker på, hvordan du skal gribe det an, kommer vi med et par tips her.

Køb produkter mod tæger her.

Få et øvelokale

For det første kan det være en rigtig god idé at anskaffe jer et øvelokale. På den måde har I et sted, hvor I kan mødes og spille, uden at det skal gå ud over jeres private naboer derhjemme.

Selv de mindre byer i Danmark har tit et eller flere steder, hvor det kan lade sig gøre for bands at leje sig ind og få et øvelokale. Så gør det som noget af det første, så I har et sted at mødes og spille med hinanden. Det kan være en god start.

Find de rette bandmedlemmer

Så gælder det naturligvis også om at finde de rette bandmedlemmer. Har du ikke allerede fundet ud af, hvem du skal spille sammen med, er det måske nok endnu vigtigere end at finde dit øvelokale.

Du skal finde ud af med dig selv, hvilke musikere du har brug for. Hvilke instrumenter vil du gerne have med i bandet? Hvor mange skal I være?

Det kan være svært at finde ud af, men det er jo afgørende for, hvordan bandet kommer til at være skruet sammen. Kender du ikke nogen, du kan lave dit band med, er der også gode muligheder for at søge efter bandmedlemmer på nettet.

Husk at forventningsafstemme med hinanden

Når du har fundet dine mulige bandmedlemmer, er det en rigtig god ide at starte ud med at lave en forventningsafstemning. På den måde kan I være sikre på, at I går ind i projektet med samme ambitioner.

Det sker tit for nye bands, at de går fra hinanden efter ganske få måneder eller år, fordi de ikke er på samme side, når det kommer til ambitioner. Nogle er måske klar til at gå ind i projektet på fuld tid, mens andre mere har bandet som en hobby i fritiden. Så dette skal afklares, inden I kommer alt for godt i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.