Blog

Tag din musik med på golfbanen

Elsker du at høre musik, hvorfor tager du så ikke musikken med på golfbanen i Faaborg golfklub, næste gang du skal ud på en runde?

Find et headset der passer til dig

Når du har betalt din greenfee og gør dig klar til at spille golf, kan det være en god idé at have et godt headset med dig, så du kan lytte til lige netop det, du vil, mens du spiller. Det kan jo tage lang tid med sådan et spil, og derfor kan det være rart at have noget at lytte til undervejs.

Du kan bl.a. vælge at købe dig et headset med NC, hvor du kan lukke alt andet lyd ude og bare lytte til lige netop det, du gerne vil, om det så er musik eller lydbøger, eller om du bare gerne vil gå i dine egne tanker uden afbrydelser udefra.

Få premium adgang til en musiktjeneste

Hvis du vil være sikker på at kunne lytte til lige netop de numre, du gerne vil høre, kan det være en god idé at få en premium konto hos en af de store musikstreamingtjenester på markedet.

Der er mange gratis muligheder, men du får bare så mange gode fordele ved at købe et premium abonnement, og musikkens kvalitet har det også med at være meget højere, når du betaler for den service, du nu engang vælger at bruge. Det kan eks. være Spotify, som er danskernes foretrukne valg.

Lyt til musik når du øver dine sving

Det kan også være ideelt for dig at have med på de dage, hvor du bare skal ud at øve dig på dine sving. Her står du jo som regel også bare alene i egne tanker, og så kan du jo lige så godt forsøde tilværelsen med lækker musik til dine ører.

Vælger du et trådløst headset, skal du ikke engang bekymre dig om ledninger og kabler – det er bare med at tilslutte din mobil via Bluetooth, og så er du ellers godt i gang. Meget nemmere bliver det ikke at få god musik med på golfbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.