Musik

Brug internettet til at forbedre dine harmonika færdigheder 

Uanset om du har spillet harmonika længe eller om du først lige er begyndt, så kan du bruge nettet til at forbedre dit spil. Her kommer nogle gode fif.

Hvordan er din internetdækning?

Først og fremmest er det vigtigt at du god dækning på dit mobilabonnement. For det er ikke irrelevant om det er et CBB mobilabonnement eller fra Telia, for det kommer an på, hvor du bor, og hvem der kan give dig den bedste dækning. En nem måde, hvorpå du kan se hvor god en dækning de forskellige udbydere kan give dig, er ved at kigge på et dækningskort.

Du kan lære at spille på nettet

Det smarte ved internettet er at der er alt muligt viden derude. Nogle gange er det muligt at finde frem til diverse videoklip, som faktisk kan lære dig hvordan man spiller harmonika. På den måde kan du måske lære at spille helt uden en lærer.

Hvis du er typen som også kan lære svære sange ved blot at betragte en, der spiller dem. Så kan du også finde frem til video af nogle, som spiller hele sange på harmonika. Dermed kan du udvide dit repertoire af sange.

Udvid dit repertoire med flere noder

Noget andet du kan finde på nettet er noder til sange spillet på harmonika. Nogle gange er det måske muligt at finde frem til nogle anderledes sange end dem du lærer, eller har lært, af din underviser. Det er altid sjovere at spille en sang, man virkelig godt kan lide.

Del din passion med andre

En tredje ting du kan finde på nettet, er grupper af andre som går op i at spille harmonika. Det kan være utrolig gavnligt at have nogle at sparre med. Kommer du ind i sådan et online fællesskab, så kan I tale om forskellige sange, man kan spille, hvor noderne kan findes og andre gode og sjove tricks.

Brug internettet til at forbedre dine harmonika færdigheder
Brug internettet til at forbedre dine harmonika færdigheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.